Swedish Norwegian (Bokmål) Danish English 
dots1
world
FÖRDELAR MED PROBADET

Probadet har stabil konstruktion av betong och känns mer solid än stål- och gipskonstruktioner som ofta används vid tillverkning av prefabricerade badrums-moduler. Många producenter av prefabricerade badrums-moduler kombinerar flera stålelement som tillsammans bildar en vägg. Vår Probad-vägg är ett helgjutet element utan möjligheter till rörelse under transport, vilket ger ökad säkerhet för att förhindra vattenläckage.

Probads tak är skarvlösa, vilket ger en bättre kvalitetsfinish än vad kassettelement i taket med exponerade skarvar som ofta används.

Probadet har full flexibilitet vid önskat eftermontage av interiör. Skåp, osv. kan hängas direkt på väggen utan extra förstärkningar i väggarna.

Probadet är en flexibel lösning som kan erbjuda olika rum i olika storlekar på samma projekt. Vi erbjuder funktionella och genomtänkta inredningslösningar som ger betydande besparingar genom effektiv användning av utrymme i badrummet.

Probadet kan också, om så önskas, renoveras. Kakel och klinker kan demonteras och betong kan repareras, nya tätskikt och kakel kan sättas. Probadet kan dekoreras och utformas med egna färgschema genom samarbete med vår designer.

Probadet är certifierat och godkänt i enlighet med marknadens högt ställda kvalitetskrav.